Peste 21 ani in furnizarea de solutii integrate de securitate

Peste 23 ani in furnizarea de solutii integrate de securitate

DESPRE NOI

Cu o experienţă de peste 23 ani în domeniu, Civitas furnizează soluţii de securitate adaptate nevoilor clientului.

Oferind încă de la început servicii profesionale, acoperind sectorul pazei umane, monitorizării şi intervenţiei rapide şi al sistemelor electronice de securitate, ne-am remarcat, devenind unul dintre furnizorii importanţi de servicii de securitate, statut certificat de un portofoliu relevant de clienţi.

Alege CIVITAS

Peste 3,600 angajați

Respectarea angajamentelor asumate faţă de clienti și a principiului conform căruia  trebuie oferită acestora soluţia optimă pentru asigurarea nevoii de securitate, reprezintă principalele obiective ale fiecăruia dintre noi.

Una dintre cele mai puternice infrastructuri la nivel naţional

În domeniul pazei umane avem o puternică infrastructura la nivel naţional, putând asigura servicii de cea mai înaltă calitate.

Oameni pregătiți și importante certificări în domeniu

Ne bazăm pe un colectiv calificat, care face posibilă realizarea performanţelor remarcabile, prin respectarea  tuturor reglementărilor tehnologice şi de siguranţă date de standardele din domeniu.

De peste 11 ani suntem Panasonic Premier Integrator şi dealer certificat Bosch în România. Avem personal avizat pentru accesul la informaţii clasificate, secret de stat, având un sistem informatic  acreditat de AAS din cadrul Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, computerele folosite pentru emiterea unor documente cu un asemenea caracter, fiind protejate Tempest.

Experienţă de peste 23 ani pe piaţă

Integrând tehnologia corespunzătoare, oameni și cunoștințe aprofundate despre piața de securitate privată,oferim soluții complexe de protecție a proprietății private care duc la reducerea costurilor pe termen lung.