Sprijinim evenimente si manifestari care aduc in prim plan armonizarea legislatiei si reglementarilor din domeniul securitatii cu standardele europene

Sprijinim evenimente si manifestari care aduc in prim plan armonizarea legislatiei si reglementarilor din domeniul securitatii cu standardele europene

 

Civitas a fost prezentă la prima ediţie a Târgului de Comerţ al Olteniei

Civitas a fost partenerul ASOCIAȚIEI ROMÂNE PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE pentru a doua oara, asigurand securitatea si buna derulare a Romanian Security Fair 2016, expozitie organizata de asociatie, cu personal calificat si bine instruit, pe langa expunerea unor solutii tehnice complexe.

 

site

Civitas PSG in top 5 firme care au facut cele mai multe angajari noi in perioada 1 ianuarie – 1 august 2016

Cei mai mari 100 de angajatori din acest an au recrutat 35.000 de oameni, ceea ce înseamnă la efectivele lor un plus de 15%, arată o analiză realizată de ZF pe baza informaţiilor din Revisal, softul de evidenţă a salariaţilor din cadrul Inspecţiei Muncii.

Yazaki (componente auto), Profi Rom Food (retail alimentar), Lear Corporation (componente auto), Draxlmaier (componente auto) şi Civitas PSG (servicii de securitate) sunt companiile care au făcut cele mai multe noi angajări în primele opt luni ale anului.

Analiza Ziarului Financiar a luat în calcul cele mai multe angajări făcute în perioada 1 ianuarie – 1 august 2016 din cele mai mari 1.000 de companii după numărul de angajaţi înregistraţi în Revisal.

Cicloturism 9 iulie 2016

Civitas a sprijinit OMV Petrom pentru desfasurarea evenimentului de cicloturism, care a avut ca si punct de plecare curtea sediului Asset IV Moesia, Bolintin Vale.

Traseul, de aproximativ 70 km dus-intors, strabate 5 comunitati din judetul Giurgiu unde OMV Petrom are facilitati si deruleaza operatiuni – Bolintin Vale, Ogrezeni,Bucsani, Clejani, Bulbucata. De-a lungul traseului au existat puncte de oprire si vizitare monumente istorice sau de interes local.

Obiectivele evenimentului au fost promovarea turismului local,sustinerea unei vieti sanatoase si incurajarea tinerilor sa se implice in activitati de voluntariat.

Pentru desfasurarea in conditii sigure a evenimentului, Civitas a insotit pe tot traseul ciclistii.

dsc

DSC_0447

 

 

 

Civitas sustine 

Campionatul International de Supravietuire  editia a 2-a

Baile Herculane 8-10 iulie 2016

Sase tari sunt inscrise in concurs: Romania, SUA, Austria, Maroc, Italia siFranta

Concursul va testa urmatoarele domenii:

– cultura generala, dexteritate, indemanare, si logica;

– efort combinat cu rapel, tiroliana, trageri cu arme, cu arcul , prim ajutor, confectionarea de adaposturi si focuri improvizate;

– proba de specialitate cu creare de situatii dificile si tematici diverse cu rezolvari de situatii;

– proba surpriza ;

Civitas asigura fondul de premiere al concursului, precum si tricouri inscriptionate pentru toti participantii.

 

Suntem alaturi de echipa Civitas si ii uram succes!


k

http://observator.tv/social/special-campionatul-international-de-supravietuire-181479.html

 

 

Civitas a asigurat buna desfasurare a celei mai importante competitii pugilistice a Romaniei „Centura de Aur – Nicolae Linca” – ediţia a 40-a, la Craiova, Sala Polivalenta.

Au fost prezente 11 ţări la startul competiţiei, cele mai puternice delegaţii fiind din Ucraina, Coreea de Sud şi Egipt, în timp ce Marea Britanie a participat în premieră la „Centura de Aur”.

DSC_0150

 imagine5

234

Civitas a asigurat buna desfasurare a celei de-a treia editii a Romanian Security Fair, securizand zona expozitionala si perimetrul exterior al Romexpo, asigurand totodata controlul accesului vizitatorilor.

52

 

IMG_1993

 

6

 

Civitas asigura buna desfasurare a celei de-a 25 a editii a Academiei de vara pentru tineret, stiinta, cultura, arta si sport „ATLANTYKRON”, 1- 10 august la Capidava

 

DSC00367

DSC00371

Civitas a asigurat buna desfasurare a deschiderii oficiale a fabricii Bosch de la Jucu, judetul Cluj

 

Ceremonia de inaugurare a fabricii Bosch din comuna Jucu, judetul Cluj a avut loc pe 9 mai a.c., aceasta fiind cea de-a doua fabrica pe care Bosch o are in Romania. La eveniment au fost prezenti, printre altii, primul ministru Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul de externe Titus Corlatean, ministrul apărării Mircea Dusa, ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea, ambasadorul Germaniei în Romania, Werner Hans Lauk si prefectul Ioan Gheorghe Vuscan.

Civitas asigura securitatea fabricii si a vegheat la derularea in conditii optime a evenimentului de inaugurare.

 

 

DSCN2675 DSCN2678 DSCN2681 DSCN2684 DSCN2688 DSCN2703 DSCN2717 DSCN2720

 

Din 1 mai 2014, Civitas asigura paza reactoarelor si sediilor administrative la Centrala Nucleara de la Cernavoda

 

un-reactor-al-centralei-de-la-cernavoda-s-a-oprit-din-cauza-furtunii-9cbd6_article-main-image

 

 

NOU!

 

logo_civitas

 

 

 

 

 

 http://civitascam.ro/

 

 

 

 

CIVITAS – partener „SEMINARUL INTERNATIONAL PROTECTIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE DIN SECTOARELE ENERGETIC SI COMUNICATII” 2013

10.10.2013 – 11.10.2013

 

Seminarul international cu tema “PROTECTIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE DIN SECTOARELE ENERGETIC SI COMUNICATII. DEPENDENTE INTERSECTORILALE ENERGIE COMUNICATII. INFRASTRUCTURILE CRITICE DE INFORMATII IN CONTEXTUL NOILOR ABORDARI PRIVIND SECURITATEA CIBERNETICA. COOPERAREA DINTRE SECTORUL GUVERNAMENTAL, MEDIUL DE AFACERI SI SOCIETATEA CIVILA” a avut loc in cadrul Bibliotecii Centrale a Universitatii Politehnica din Bucuresti, unde am fost prezenti ca si parteneri. Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate impreuna cu Asociația Română pentru Promovarea Protecției Infrastructurilor Critice și Servicii Critice și ANSSI (Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice).

 

Anul acesta au fost abordate subiecte ca strategia de securitate cibernetică europeană și națională, infrastructurile critice de informații în contextul noilor abordări privind securitatea cibernetică și cooperarea dintre sectorul guvernamental, mediul de afaceri și societatea civilă. Dintre oficialităţile care au luat parte la eveniment menţionam pe Iulian Fota, Consilier Prezidenţial pentru Securitate Naţională și Sorin Encuţescu, Consilierde Stat, Consilier al Primului Ministru pentru Securitate Naţională şi Coordonarea Protecţiei Infrastructurilor Critice.

 

Seminarul Internaţional  Protecţia infrastructurilor critice din sectoarele energetic şi comunicaţii” a fost inclus în programul European Cyber Security Month (ECSM) al ENISA (European Network and Information Security Agency), ca urmare a parteneriatului cu CERT-RO.

 

 

IMG_0593          7

 

 

 

CIVITAS alaturi de mii de craioveni la zilele Antenei 3

 

civ1civ3civ2

 

 

CIVITAS la All Star Game – Craiova 2013

 

CIVITAS a asigurat paza si buna desfasurare  a evenimentului baschetbalistic All Star Game care a avut loc la Sala Polivalenta din Craiova. Printre invitatii din tribune au fost observate personalitati din viata publica si politica: Victor Ponta – Premierul Romaniei, Ion Tiriac, , Valeriu Zgonea – Presedintele Camerei Deputatilor, Lia Olguta Vasilescu – Primarul Craiovei, Cristian Dobre – Presedintele Camerei de Comert Dolj, Ion Prioteasa – preşedintele Consiliului Judeţean Dolj , Marius Deca – prefectul de Dolj, Nicolae Bănicioiu – ministrul Tineretului şi Sportului.

 

Seara a inceput cu meciul All Star U23, iar in pauza acestuia, baschetbalistii cu dizabilitati au oferit o reprezentatie pentru care au fost aplaudati la scena deschisa.Mai apoi, Anna Lesko a sustinut un recital incendiar, dupa care a debutat meciul serii dintre Nord si Sud. MVP-ul All Star Game a fost Dominique Archie (BC Timişoara). Concursul de slam-dunk a fost castigat de jucatorul Craiovei, Trevis Bureau, iar Rade Dzambic, jucator tot in cadrul CSM Craiova,  a castigat concursul de aruncari de la linia de 3 puncte.

 

Seara s-a incheiat cu un cocktail cu scop caritabil la restaurantul Hotelului Lido, in scopul strangerii de fonduri pentru renovarea si dotarea Clinicii de Pediatrie din Craiova. Civitas a asigurat accesul participantilor la acest eveniment in baza invitatiei.

 

 

 

 

 

CIVITAS la Gala K1 SuperKombat, cu ocazia inaugurarii Salii Polivalente din Craiova

 

      

 

ROMANIAN SECURITY FAIR 2012, CEA DE-A II-A EDITIE

http://www.youtube.com/watch?v=vHD98wUMKEY

 
PROTECŢIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE ÎN SECTORUL TRANSPORTURILOR COOPERAREA DINTRE SECTORUL PUBLIC, MEDIUL DE AFACERI SI SOCIETATEA CIVILA

24 Mai 2012 Bucureşti , Hotel Crowne Plaza

Schimb de experienta si opinii privind:

  • aplicarea legislatiei nationale – realitati si probleme aparute;
  • aspecte specifice sectorului transporturilor şi interdependenţele cu ICN/ICE din alte sectoare;
  • cooperarea dintre sectorul public şi mediul de afaceri în problematica protecţia infrastructurilor critice;
  • societatea civilă şi rolul ei în protecţia infrastructurilor critice

 

PROTECŢIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE ÎN SECTORUL ENERGIE SI COMUNICATII

4-6 APRILIE 2012 Bucureşti , CERCUL NATIONAL MILITAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROTECTIA INFRASTRUCTURILOR CRITICE COOPERAREA DINTRE SECTORUL GUVERNAMENTAL, MEDIUL DE AFACERI SI SOCIETATEA CIVILA
27 Octombrie 2011 Bucuresti, Hotel Intercontinental

Subiecte de interes

  • Aplicarea legislatiei europene privind protectia infrastructurilor critice in sectorul energetic din Romania
  • Concepte, principii si solutii aplicabile in protectia infrastructurilor critice
  • Experiente la nivel national/international
  • Noile sfidari in domeniul PIC
  • Masa rotunda: Cooperarea dintre sectorul guvernamental, mediul de afaceri si societatea civila – realitati si perspective.

 

 

 

ADUNAREA GENERALA A AEROPORTURILOR DIN ROMANIA

Timisoara 10-11 noiembrie 2011