Profesionalismul şi inovaţia în integrarea sistemelor de securitate sunt meritul colectivului de ingineri specializaţi

Profesionalismul şi inovaţia în integrarea sistemelor de securitate sunt meritul colectivului de ingineri specializaţi

Sisteme de securitate

Protectia electromagnetica EMI si TEMPEST

Oferim solutii privind:

• ecranarea electromagnetica a sistemelor si locatiilor militare, guvernamentale, industriale, medicale, de cercetare-dezvoltare împotriva interferentelor electromagnetice EMI;

• protectia TEMPEST a echipamentelor electronice si locatiilor împotriva compromiterii informatiilor clasificate prin intermediul emisiilor electromagnetice compromitatoare.

Tipul incintei ecranate se stabileste în functie de echipamentul utilizat sau propus a fi utilizat în interiorul ecranului electromagnetic. Ecranarea cu performante ridicate este necesara acolo unde sunt utilizate echipamente sensibile în apropierea unor puteri emisive mari (ex: radare). Însa ecranarea de nivel moderat este utila pentru a preveni scurgerea de informatii clasificate procesate de sisteme informatice comerciale, prin emisii electromagnetice neintentionate.

Gradul exact de ecranare este stabilit în funcţie de mai multe variabile: tipul echipamentului protejat, distanţa dintre echipamente, senzitivitatea informatiilor ce sunt procesate. Gasim totdeauna soluţia optimă calitate-preţ.

Avem expertiză tehnică de proiectare, construire, instalare şi asigurare a calităţii pentru cuşti Faraday, incinte ecranate, ecranare arhitecturală a unei camere. Un avantaj este acela că soluţiile oferite nu consumă din spaţiul util al încăperilor protejate. După finalizarea instalării echipamentelor de ecranare, există posibilitatea de amenajare a incintei pentru a-i conferi un aspect plăcut şi prietenos prin aplicarea de plăci din gips-carton, tavane false, parchet sau podea flotantă.  Asigurăm şi calitatea lucrărilor prin furnizarea de rapoarte de măsurători recunoscute.

Compania noastra comercializeaza si instaleaza usi ecranate, ferestre ecranate, filtre electrice de alimentare, filtre electrice de semnal, filtre de ventilatie ce atenueaza câmpul electromagnetic.

Incintele ecranate sunt realizate din folii conductive sudate care asigură atenuarea undelor electromagnetice EMI sau compromiţătoare. Metodele fizice de protecţie cuprind atât măsuri de ecranare arhitecturală asupra pereţilor, tavanului şi pardoselilor, de filtrare a circuitelor electrice de alimentare, de comunicaţii, curenţi slabi, cât şi măsuri de protecţie electromagnetică a uşilor, ferestrelor, ţevilor, a gurilor de ventilaţie etc. care străpung pereţii încăperilor protejate.

 

Livram şi implementăm la costuri reduse, soluţii la cheie de ecranare electromagnetică şi protecţie TEMPEST oriunde în ţara. Garanţia oferită pentru lucrările de tempestizare şi ecranare efectuate este de 2 ani, cu opţiune de prelungire până la 5 ani si asigurăm servicii de mentenanţa la costuri minime şi măsurători pentru determinarea eficienţei ecranării.