Profesionalismul şi inovaţia în integrarea sistemelor de securitate sunt meritul colectivului de ingineri specializaţi

Profesionalismul şi inovaţia în integrarea sistemelor de securitate sunt meritul colectivului de ingineri specializaţi

Sisteme de securitate

Conferinţă, traducere simultană şi sonorizare

Videoconferinţă

Are avantajul de a fi o tehnologie flexibilă, întrucât permite conectarea, în aceeaşi sesiune, a unor echipamente diverse (laptop, notebook, videotelefon, etc), precum şi integrarea cu echipamente periferice -table interactive, sisteme de videoproiectie, camere de documente, sisteme de sonorizare. Este lipsită de întreruperi, distorsiuni, elemente frecvent întâlnite în timpul utilizării altor software-uri de comunicare la distanţă, prin intermediul Internetului.

Traducere simultană

Sistemul de traducere simultană este utilizat pentru traducerea simultană în 2 (sau mai multe) limbi în cadrul reuniunilor la care participă persoane de diferite naţionalităţi, oferind posibilitatea unei audiţii profesionale. Transmiterea semnalului se realizează cu ajutorul tehnologiei în infraroşu. Participanţii pot asculta liber limba dorită, selectabilă prin intermediul căştilor.
Aplicaţii: săli de conferinţă şi multimedia, săli congres, centre de afaceri, consilii, primării, prefecturi, universităţi, facultăţi, guvern, ministere, instituţii publice.

Sonorizare

Aranjament de microfoane, procesoare electronice de semnal, amplificatoare şi incinte audio dispuse în aşa fel încât evenimentele live sau pre-înregistrate (de obicei muzică sau voce) să fie auzite mai puternic şi la o distanţă mai mare. Sistemele de sonorizare conţin minim trei părţi: prima partea de intrare input, cum ar fi microfoanele ce convertesc energia acustică în energie electrică, procesoarele de semnal cum ar fi egalizatoarele şi amplificatoarele de putere, şi partea de output: difuzorul, care transformă energia electrică în energie acustică şi este montat de obicei în incintă audio pentru a i se mari randamentul.

Aplicaţii:Sistemele pot fi implementate în diferite locaţii cum ar fi: localuri, pensiuni, saloane, ştranduri, spitale, stadioane, aeroporturi etc .